Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
oz oil (see Variation)
nebo 1 oz olive oil (see Variation) -
10 ½
oz yellow onions, cut in wedges
nebo 10 ½ oz red onion, cut in wedges
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 27 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Boiled Pasta
20min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Brak ocen
Whisked Egg Whites
5 min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Chopped Onions
5 min
Caramelizing 7 oz Onions
40min