Zařízení & příslušenství
Sautéing 10.5 oz Onions
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 portion
Suroviny
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
10 ½ oz red onion, cut in wedgesyellow onions cut in wedges10 ½ oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
27 mg
Protein
4 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Basic Onions
14 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Whisked Egg Whites
5min.
Chopped Onions
5min.
Sautéing Turkey Cubes
Žádné hodnocení
Sautéing Red Pepper with Onions
25min.
Sautéing Vegetable Mixture
30min.
Browning 12.5 oz Shallots
25min.
Light Browning Onions and Garlic
20min.
Sautéing Onions and Garlic
20min.
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min.
Caramelizing 7 oz Onions
40min.
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min.
Sautéing 7 oz Onions
20min.