Zařízení & příslušenství
Sautéing 10.5 oz Onions
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 portion
Suroviny
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
10 ½ oz red onion, cut in wedgesyellow onions cut in wedges10 ½ oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
27 mg
Protein
4 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Basic Onions
14 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Boiled Pasta
20min.
Sautéing Red Pepper with Onions
25min.
Sautéing Vegetable Mixture
30min.
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min.
Sautéing 7 oz Carrots
15min.
Sautéing 14 oz Eggplant
35min.
Sautéing 7 oz Leeks
Žádné hodnocení
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min.
Sautéing Onions and Garlic
20min.
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min.
Caramelizing 7 oz Onions
40min.
Sautéing 7 oz Onions
20min.