Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 170 - 200 g Lauch, weiße Teile, in Scheiben (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 200 Gramm
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 dk
Zwiebeln anbraten
25 Min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 Min
Reis, gekocht
25 Min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 Min
Tomatensauce (Grundrezept)
1h
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20 dk
Lachsforelle mit Rahmspinat und Salzkartoffeln
55min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30 Min
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20 dk
Schalotten anbraten
25 Min