Zařízení & příslušenství
Caramelizar 400-500 g de cebola
Příprava 15min.
Celkový 50min.
1 dose
Suroviny
-
azeite20 g
-
400 - 500 g cebola roxa, cortada em fatias ou oitavos (1 cm)cebola branca cortada em fatias ou oitavos (1 cm)400 - 500 g
-
água30 g
-
sal1 pitada de
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 dose
Sodík
428 mg
Protein
5 g
Kalorie
1264 kJ /
302 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
8.1 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cebola caramelizada
40min.
Saltear pimento vermelho com cebola
25min.
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25min.
Saltear camarão
15min.
Saltear frango em tiras
15min.
Saltear carne de vaca em tiras
15min.
Saltear 200 g de alho-francês
20min.
Refogar 200 g de cebola e alho
20min.
Saltear 200 g de cebola e alho
20min.
Saltear 300 g de cebola
20min.
Saltear 200 g de cebola
20min.
Chutney de cebola roxa
24hod.