Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g azeite
-
400 - 500
g cebola branca cortada em fatias ou oitavos (1 cm)
nebo 400 - 500 g cebola roxa cortada em fatias ou oitavos (1 cm) - 30 g água
- 1 pitada de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Sodík
- 428 mg
Alternativní recepty
Saltear pimento vermelho com cebola
25 Min
Molho holandês
15 Min
Molho de caramelo
1h 30min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 Min
Saltear 300 g de cebola
20 Min
Saltear 200 g de cebola
20 Min
Saltear 350 g de chalota
Žádné hodnocení
Risoto com cebola caramelizada
1 Std.
Refogar 200 g de cebola
25 Min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 Min
Saltear 200 g de alho-francês
20 Min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 Min