Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Farofa
- 30 g azeite
- 30 g óleo de dendê
- 130 g cebola cortada em pedaços
- 500 g farinha de mandioca
- 1 pitada de sal
Feijoada
- 300 g feijão preto seco
- 5 g salsa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g azeite
- 100 g bacon cortado em cubos
- 100 g chouriço cortado em rodelas
- 200 g orelha de porco cortada em pedaços
- 300 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 500 g água
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- Salsa q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3770 kJ / 902 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada tradicional
13 godz. 25 min
Acarajé
12h 40min
Couve à mineira
20min
Farofa
30 min
Pastel de carne
3 godz. 15 min
Caldo de feijão preto
13 godz. 5 min
Molho vinagrete
15min
Macarrão com molho de tomate e chouriço
25 min
Moqueca de peixe e farofa
50min
Molho soubise
30 min
Arroz de enchidos e feijão
35min
Frango georgiano (Chakhokhbili) com bulgur
1 Std. 15 Min