Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Farofa
- 30 g azeite
- 30 g óleo de dendê
- 130 g cebola cortada em pedaços
- 500 g farinha de mandioca
- 1 pitada de sal
Feijoada
- 300 g feijão preto seco
- 5 g salsa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g azeite
- 100 g bacon cortado em cubos
- 100 g chouriço cortado em rodelas
- 200 g orelha de porco cortada em pedaços
- 300 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 500 g água
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- Salsa q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3770 kJ / 902 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de enchidos e feijão
35min
Tripas à moda da Régua
2h 30min
Palitos de queijo e sementes de abóbora
Žádné hodnocení
Salpicão de frango
40 min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Frango com quiabo
40 min
Farofa
30 min
Caldo de feijão preto
13h 5min
Molho vinagrete
15min
Frango desfiado com molho de tomate (tinga de pollo)
30 min
Macarrão cozido
20 min
Feijoada à transmontana
45 min