Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bärlauch-Butter
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 80 g Butterkäse, in Stücken
- ¾ TL Zitronenschale, gerieben
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Hefeteig und Fertigstellung
- 250 g Buttermilch
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- Wasser zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 799 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchini-Käse-Pfannkuchen mit Dill-Knoblauch-Sauce
1h 15min
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Weinknorzen (Weinreben)
17h 35min
Bärlauch-Rub
2h 10min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2h
Bier-Ähren
14h
Bärlauch-Fougasse
2u. 20min
Bärlauch-Faltenbrot
2h 30min
Käseecken zum Zupfen
1h 50 min.
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2h 30min
Käse-Kräuter-Striezel
1h 35min
Wurzelbrot mit Nüssen und Frühlingskräutern
15u.