Zařízení & příslušenství
Bärlauch-Fougasse
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
2 Stück
Suroviny
-
Hefe (20 g), zerkrümelt½ Würfel
-
Wasser300 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Bestreichen100 g
-
Zucker1 gestr. TL
-
Weizenmehl Type 550530 g
-
Hartweizengrieß30 g
-
Salz2 TL
-
Bärlauchblätter, frisch in feinen Streifen30 g
-
Meersalz, grob1 TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
32 g
Kalorie
6475 kJ /
1547 kcal
Tuk
64 g
Vláknina
11.4 g
Sacharidy
204 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 2/2020
43 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Bärlauchöl
15min.
Bärlauchbutter
10min.
Bärlauch-Franzbrötchen
2hod. 20min.
Bärlauch-Rub
2hod. 10min.
Bärlauch-Faltenbrot
2hod. 30min.
Bärlauch-Crêpes mit Frischkäsecreme und Eisbergsalat
1hod. 15min.
Bärlauch-Röggelchen
48hod.
Herzhafte Bärlauch-Küchlein
45min.
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min.
Bärlauchsalz
27hod. 25min.
Bärlauchpaste
20min.
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1hod. 40min.