Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerkrümelt
- 300 g Wasser
- 100 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Bestreichen
- 1 gestr. TL Zucker
- 530 g Weizenmehl Type 550
- 30 g Hartweizengrieß
- 2 TL Salz
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- 1 TL Meersalz, grob
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 6475 kJ / 1547 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 204 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 11.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauch-Röggelchen
48 Std.
Käse-Kräuter-Striezel
1h 35min
Käseecken zum Zupfen
1ωρ. 50 λεπτ.
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2 Std. 20 Min
Stachelbeer-Streuseltaler
1 Std. 45 Min
Bärlauch-Faltenbrot
2 Std. 30 Min
Mohn-Aprikosen-Kranz
1h 30min
Bärlauch-Franzbrötchen
2 Std. 20 Min
Bärlauch-Scones
35 Min
Bärlauch-Rub
2h 10 min
Rhabarber- Golatschen mit Ziegenkäse
2 Std.
Kürbis-Zupfbrot
2 godz. 40 min