Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quellstück
- 50 g Kürbiskerne
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 40 g Wasser
Weizensauerteig
- 200 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 20 g Haferflocken
- 30 g Kürbiskerne
- 110 g Möhren (Karotten), in Stücken
- 150 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 100 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 140 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1326 kJ / 325 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kommissbrot
15h 30 min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Oberländer
14h 30min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Wachauer Laberl
15h 20min
Sauerteigpulver
24h 10 min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Müsliweckerl
15h 30 min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18 Std.