Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 150 g de azúcar
- 5 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 180 g de mantequilla
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 360 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
Relleno
- 200 g de azúcar
- 5 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 600 g de queso ricota
- 2 huevos
- 1 cucharada de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 103 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Pionono relleno de dulce de leche
50 Min
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Pastafrola de naranja
3 Std.
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2 Std. 30 Min
Crumble de coco y dulce de leche
45 Min
Pascualina
1h 45 min.
Budín de mandarinas
55 Min
Pepitas
55 Min
Tarta salada de puerros
1 Std. 10 Min