Kompatibilní verze
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 120 g de pimiento verde en trozos de 2 cm
- 100 - 120 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm
- 120 g de cebolla roja en trozos de 2 cm
- 120 g de tomate (pelado y sin semillas) en trozos
- 2 pellizcos de sal
- 30 g de vinagre de vino tinto
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de agua
- 500 g de patatas de guarnición en gajos de 1 cm
- 600 - 700 g de entraña de ternera (sin la telilla que la recubre) en 4 trozos
- 2 - 4 pellizcos de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2190 kJ / 524 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 31.3 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 370 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Ñoquis del 29
1 Std. 15 Min
Salsa criolla
5 Min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Buñuelos de acelga
45 Min
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Chipa
30 Min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1 Std. 25 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Empanadas de carne
1 Std. 50 Min
Pepitas
55 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min