Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g peito de frango, sem pele
- ½ c. chá de sal, a gosto
- ½ c. chá de pimenta do reino preta em pó, a gosto
- 200 g queijo Edam ou outro queijo semiduro (ex.: Gruyère, Emmental, fontina), cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 150 g cebola, cortada em metades
- 2 dentes de alho
- 600 g tomate em pedaços, enlatado ou fresco
-
1
cubo de caldo de legumes (para 0,5 l)
nebo 1 c. chá cheia de caldo de legumes caseiro - 1 c. chá de açúcar
- 1 ½ c. chá de orégano seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Bolo nega maluca
1h 5min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Peito de frango à parmegiana
1h 10min
Filé de peixe com molho de camarão
1h 5min
Peixe crocante com maionese de coentro
1h 15min
Strogonoff
1h
Brigadeiros
1h 30min
Jardineira de carne
50 Min
Escondidinho de carne
1h 15min
Frango desfiado com molho de tomate (tinga de pollo)
30 Min
Almôndegas com molho de tomate
40min
Lasanha bolonhesa
2 godz. 30 min