
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g peito de frango, sem pele
- ½ c. chá de sal a gosto
- ½ c. chá de pimenta do reino preta em pó a gosto
- 200 g queijo Edam ou outro queijo semiduro (ex.: Gruyère, Emmental, fontina), cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em metades
- 2 dentes de alho
- 600 g tomate em pedaços, enlatado ou fresco
-
1
cubo de caldo de legumes (para 0,5 l)
nebo 1 c. chá cheia de caldo de legumes caseiro - 1 c. chá de açúcar
- 1 ½ c. chá de orégano seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 331 kcal / 1386 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Peito de frango à parmegiana
1hod. 10min
Peixe crocante com maionese de coentro
1hod. 15min
Strogonoff
1hod.
Molho Béchamel (versão rápida)
10min
Escondidinho de carne
1hod. 15min
Molho béchamel
15min
Molho de tomate
40min
Purê de batata
50min
Frango com molho cremoso de legumes
50min
Almôndegas com molho de tomate
40min
Espaguete à carbonara
40min
Lasanha bolonhesa
2hod. 30min