Indonesian red spice paste
TM6 TM5 TM31

Indonesian red spice paste

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 75 g garlic cloves
  • 75 g eschalot
  • 200 g fresh red chillies, cut into halves
  • 100 g curly red chilli, cut into halves
  • 35 g palm sugar
  • 100 g vegetable oil
  • 1 tsp sea salt

Nutriční hodnoty
na 500 g
Kalorie
5337.7 kJ / 1275.8 kcal
Protein
12.4 g
Sacharidy
98.2 g
Tuk
101.7 g
Nasycený tuk
14.4 g
Vláknina
8.5 g
Sodík
1939.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty