Zařízení & příslušenství
Indonesian red spice paste
Příprava 5min.
Celkový 45min.
500 g
Suroviny
-
garlic cloves75 g
-
eschalot75 g
-
fresh red chillies cut into halves200 g
-
curly red chilli cut into halves100 g
-
palm sugar35 g
-
vegetable oil100 g
-
sea salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 500 g
Sodík
1939.9 mg
Protein
12.4 g
Kalorie
5337.7 kJ /
1275.8 kcal
Tuk
101.7 g
Vláknina
8.5 g
Nasycený tuk
14.4 g
Sacharidy
98.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indonesian
13 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Madurese chicken satay
1hod. 30min.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min.
Singapore Chilli Crab
50min.
Indonesian green spice paste
40min.
Balinese Betutu chicken
5hod. 35min.
Beef Rendang
1hod. 35min.
Indonesian yellow spice paste
40min.
Indonesian white spice paste
35min.
Madurese Chicken Satay
1hod. 30min.
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min.
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1hod. 45min.
Hainanese chicken and rice
1hod. 50min.