Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g garlic cloves
- 75 g eschalot
- 200 g fresh red chillies, cut into halves
- 100 g curly red chilli, cut into halves
- 35 g palm sugar
- 100 g vegetable oil
- 1 tsp sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 5337.7 kJ / 1275.8 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 98.2 g
- Tuk
- 101.7 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 1939.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Indonesian yellow spice paste
40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Indonesian green spice paste
40min
Beef Rendang
1h 35 min
Madurese chicken satay
1h 30min
Vegetable trimming stock
2h
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Freeform bread with filling
1h 35 min
Indonesian white spice paste
35 Min
Freeform basic bread
1h 35 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min