洋葱牛肉球
TM5 TM6

洋葱牛肉球

2.3 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 500 克 水 ,蒸煮用
  • 450 克 土豆 ,去皮切块
  • 3 瓣 蒜头
  • 20 克 黄油
  • 200 克 牛肉肉糜
  • 80 克 洋葱 ,切末
  • ½ 茶匙 盐
  • ½ 茶匙 现磨黑胡椒粉
  • 200 克 面粉
  • 适量 蛋液
  • 适量 面包糠
  • 适量 油 ,油炸用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1122 kJ / 268.2 kcal
Protein
13.4 g
Sacharidy
41.7 g
Tuk
5.6 g
Nasycený tuk
2.5 g
Vláknina
1.1 g
Sodík
89.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty