洋葱牛肉球

洋葱牛肉球

2.3 3 rating
Příprava 50min.
Celkový 1hod. 20min.
6 人份

Suroviny

  • 蒸煮用
    500 克
  • 土豆 去皮切块
    450 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 黄油
    20 克
  • 牛肉肉糜
    200 克
  • 洋葱 切末
    80 克
  • ½ 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 面粉
    200 克
  • 蛋液
    适量
  • 面包糠
    适量
  • 油炸用
    适量

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 89.1 mg
Protein 13.4 g
Kalorie 1122 kJ / 268.2 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 41.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...