Zařízení & příslušenství
洋葱牛肉球
Příprava 50min.
Celkový 1hod. 20min.
6 人份
Suroviny
-
水 蒸煮用500 克
-
土豆 去皮切块450 克
-
蒜头3 瓣
-
黄油20 克
-
牛肉肉糜200 克
-
洋葱 切末80 克
-
盐½ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
面粉200 克
-
蛋液适量
-
面包糠适量
-
油 油炸用适量
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
89.1 mg
Protein
13.4 g
Kalorie
1122 kJ /
268.2 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
41.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
牛肉诱惑
10 recepty/-ů
Čína
Čína