百花齐放酿豆腐

百花齐放酿豆腐

4.5 8 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
3 人份

Suroviny

  • 嫩豆腐
    600 克
  • 虾仁 用厨用纸巾吸干水分
    60 克
  • 肉碎
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 马蹄(荸荠) 切粒
    2 粒
  • 蛋白
    10 克
  • 木薯粉
    2 茶匙
  • 蒸煮用
    600 克
  • 食油
    1 汤匙
  • 蚝油
    1 汤匙
  • 酱青
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑酱油
    ¼ 茶匙
  • 鸡肉高汤
    50 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 17.5 g
Kalorie 1149 kJ / 274 kcal
Tuk 15.8 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 15.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...