Zařízení & příslušenství
百花齐放酿豆腐
Příprava 15min.
Celkový 40min.
3 人份
Suroviny
-
嫩豆腐600 克
-
虾仁 用厨用纸巾吸干水分60 克
-
肉碎50 克
-
盐¼ 茶匙
-
马蹄(荸荠) 切粒2 粒
-
蛋白10 克
-
木薯粉2 茶匙
-
水 蒸煮用600 克
-
食油1 汤匙
-
蚝油1 汤匙
-
酱青1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
黑酱油¼ 茶匙
-
鸡肉高汤50 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.5 g
Kalorie
1149 kJ /
274 kcal
Tuk
15.8 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
15.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
如意吉祥贺新春
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní