Zařízení & příslušenství
泡椒牛肉粒浇头
Příprava 20min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
牛里脊 切丁1.5×1.5厘米220 克
-
生抽 (约5克)1 茶匙
-
老抽 (约5克)1 茶匙
-
蚝油10 克
-
麻油 (约3克)1 茶匙
-
油60 克
-
新鲜红辣椒 切片45 克
-
泡椒 选择红色泡椒,切片15 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
姜 切丝3 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
345.9 mg
Protein
26.5 g
Kalorie
1985.5 kJ /
474.5 kcal
Tuk
36.2 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
8.1 g
Sacharidy
12.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常盖浇饭
10 recepty/-ů
Čína
Čína