泡椒牛肉粒浇头

泡椒牛肉粒浇头

4.6 9 rating
Příprava 20min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 牛里脊 切丁1.5×1.5厘米
    220 克
  • 生抽 (约5克)
    1 茶匙
  • 老抽 (约5克)
    1 茶匙
  • 蚝油
    10 克
  • 麻油 (约3克)
    1 茶匙
  • 60 克
  • 新鲜红辣椒 切片
    45 克
  • 泡椒 选择红色泡椒,切片
    15 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 切丝
    3 片

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 345.9 mg
Protein 26.5 g
Kalorie 1985.5 kJ / 474.5 kcal
Tuk 36.2 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sacharidy 12.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...