Zařízení & příslušenství
滑蛋牛肉粥
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
牛里脊 切薄片200 克
-
生抽10 克
-
料酒10 克
-
蚝油5 克
-
淀粉5 克
-
水1200 克
-
大米 洗净沥干150 克
-
蛋液2 颗
-
葱 切末3 - 4 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
207.6 mg
Protein
16.6 g
Kalorie
1093.5 kJ /
261.4 kcal
Tuk
6.7 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
31.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
养生粥品
10 recepty/-ů
Čína
Čína