滑蛋牛肉粥

滑蛋牛肉粥

4.4 10 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 牛里脊 切薄片
    200 克
  • 生抽
    10 克
  • 料酒
    10 克
  • 蚝油
    5 克
  • 淀粉
    5 克
  • 1200 克
  • 大米 洗净沥干
    150 克
  • 蛋液
    2 颗
  • 切末
    3 - 4 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 207.6 mg
Protein 16.6 g
Kalorie 1093.5 kJ / 261.4 kcal
Tuk 6.7 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sacharidy 31.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...