
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de azúcar
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 4 huevos
- 80 g de aguardiente
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar las manos)
- 200 g de leche
- 3 sobres de gaseosa en polvo
- 820 g de harina de repostería
- 1000 g de aceite para freír
- 200 - 300 g de azúcar glas (para rebozar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 86 kcal / 360 kJ
- Protein
- 1.9 g
- Tuk
- 3.3 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cortadillos de cidra
1hod.
Tortas blandas de anís
1hod. 20min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Almoixàvenas
1hod. 30min
Flores de carnaval
40min
Roscos de vino
45min
Pestiños borrachuelos
50min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2hod. 30min
Pestiños andaluces
1hod.
Bizcochos borrachos
1hod. 5min
Poleá
15min
Tocino de cielo
4hod. 30min