Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de azúcar
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 4 huevos
- 80 g de aguardiente
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar las manos)
- 200 g de leche
- 3 sobres de gaseosa en polvo
- 820 g de harina de repostería
- 1000 g de aceite para freír
- 200 - 300 g de azúcar glas (para rebozar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Bollos de manteca (Andalucía)
1 Std. 10 Min
Pan de higos
72 Std. 5 Min
Cortadillos de cidra
1h
Pestiños borrachuelos
50min
Gazpachuelo
35min
Roscos de vino
45 min
Bizcocho al vapor con almíbar de limón
1 godz. 45 min
Bizcochos borrachos
1h 5min
Pudin de pan
3h
Pestiños andaluces
1h
Tocino de cielo
4h 30 min