
Zařízení & příslušenství
Postre dos chocolates y avellanas
Příprava 20min
Celkový 3hod. 30min
8 raciones
Suroviny
-
de avellanas tostadas50 g
-
de chocolate blanco en trozos150 g
-
de azúcar60 g
-
de nata (35% de grasa)500 g
-
de leche500 g
-
de cuajada en polvo2 sobres
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos150 g
-
de sirope de chocolate30 g
Nutriční hodnoty na 1 ración
Kalorie
457 kcal /
1910 kJ
Protein
7.32 g
Tuk
32.35 g
Sacharidy
34.09 g
Vláknina
2.82 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Chocolate
114 recept
Španělsko
Španělsko