
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 tiras de piel de limón
- 2 cucharadas de anís en grano
-
100
g de vino manzanilla
nebo 100 g de vino blanco - 250 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de sal
- harina de repostería para espolvorear
- 300 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)
Almíbar de miel
- 200 g de miel
- 50 g de agua
Terminación
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 123 kcal / 514 kJ
- Protein
- 1.04 g
- Tuk
- 7.12 g
- Sacharidy
- 13.69 g
- Vláknina
- 0.35 g
Alternativní recepty
Roscos chiclaneros
1hod.
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Porra antequerana
1hod. 10min
Roscos de vino
45min
Salmorejo para dos
45min
Pestiños borrachuelos
50min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Bizcochos borrachos
1hod. 5min
Poleá
15min
Tocino de cielo
4hod. 30min