Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 tiras de piel de limón
- 2 cucharadas de anís en grano
-
100
g de vino manzanilla
nebo 100 g de vino blanco - 250 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de sal
- harina de repostería para espolvorear
- 300 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)
Almíbar de miel
- 200 g de miel
- 50 g de agua
Terminación
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 514 kJ / 123 kcal
- Protein
- 1.04 g
- Sacharidy
- 13.69 g
- Tuk
- 7.12 g
- Vláknina
- 0.35 g
Alternativní recepty
Roscos de vino
45 Min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Gazpachuelo
35min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2hod. 30min
Roscos chiclaneros
1h
Porra antequerana
1 godz. 10 min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 Min
Cortadillos de cidra
1h
Pestiños borrachuelos
50 Min
Poleá
15min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 Min
Tocino de cielo
4 Std. 30 Min