Pestiños andaluces

Pestiños andaluces

4.4 84 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
25 unidades

Suroviny

Masa
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 6 tiras de piel de limón
  • 2 cucharadas de anís en grano
  • 100 g de vino manzanilla
    100 g de vino blanco
  • 250 g de harina de repostería
  • ½ cucharadita de sal
  • harina de repostería para espolvorear
  • 300 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)
Almíbar de miel
  • 200 g de miel
  • 50 g de agua
Terminación
  • 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Protein 1.04 g
Kalorie 514 kJ / 123 kcal
Tuk 7.12 g
Vláknina 0.35 g
Sacharidy 13.69 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...