Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho genovés
- mantequilla para engrasar el molde
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Almíbar de café y moscatel
- 30 g de azúcar
- 70 g de vino dulce moscatel
- 100 g de café solo, frío
Nata de turrón
- 250 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 1000 g de nata (35% de grasa) muy fría
Montaje
- 50 g de almendras laminadas tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3448 kJ / 825 kcal
- Protein
- 17.07 g
- Sacharidy
- 61.02 g
- Tuk
- 56.96 g
- Vláknina
- 5.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta a los tres chocolates
4hod. 40min
Tarta mousse de piña
6 Std. 30 Min
Tarta a los tres chocolates con crujiente de almendra
5j 30 menit
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4 godz. 30 min
Delicia de jijona con corazón de mango
13h 10min
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3h 20min
Tarta de queso suiza
4h 10min
Tarta de galletas
1h 15min
Tarta mousse de limón
4 godz. 30 min
Pastel de turrón y chocolate
3h 50min
Tarta San Marcos
4 Std.
Flan de turrón
3hod. 40min