Zařízení & příslušenství
豆豉蒸三文鱼
Příprava 5min.
Celkový 25min.
3 人份
Suroviny
-
去皮三文鱼鱼排 切厚片200 克
-
蒜头5 瓣
-
姜 一块10 克
-
洋葱 切块30 克
-
油10 克
-
老干妈风味豆豉20 克
-
水 蒸煮用500 克
-
葱 切末1 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
336.7 mg
Protein
12.6 g
Kalorie
811.7 kJ /
194 kcal
Tuk
13.3 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
妈妈的家常菜
12 recepty/-ů
Čína
Čína