Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 克 水 ,焯水用
- 500 克 牛腱肉 ,切3×3厘米块
- 1200 克 水
- 2 片 白芷
- 30 克 料酒
- 2 片 姜
- 200 克 山药 ,去皮,切滚刀块
- 100 克 胡萝卜 ,切滚刀块
- 7 - 8 克 盐 ,根据自己口味调节
- 1 小撮 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 820.3 kJ / 196.3 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 930.3 mg