Zařízení & příslušenství
韭菜炒牛肉
Příprava 20min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
牛里脊 切丝150 克
-
料酒5 克
-
生抽5 克
-
油20 克
-
盐5 克
-
韭菜 切段300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1192.4 mg
Protein
20.5 g
Kalorie
882 kJ /
211 kcal
Tuk
11.3 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
8.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
21天快手菜
21 recepty/-ů
Čína
Čína