韭菜炒牛肉

韭菜炒牛肉

4.2 6 rating
Příprava 20min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 牛里脊 切丝
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 20 克
  • 5 克
  • 韭菜 切段
    300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1192.4 mg
Protein 20.5 g
Kalorie 882 kJ / 211 kcal
Tuk 11.3 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 8.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...