Zařízení & příslušenství
菠菜虾仁蒸蛋
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
水670 克
-
蛋 约(150克)3 颗
-
新鲜菠菜叶 焯水,沥干切末约(60克)150 克
-
生抽1 汤匙
-
虾仁 开背,去肠泥100 克
-
麻油1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.9 g
Kalorie
571.7 kJ /
136.7 kcal
Tuk
8.4 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
2.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína