菠菜虾仁蒸蛋

菠菜虾仁蒸蛋

3.0 14 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 670 克
  • 约(150克)
    3 颗
  • 新鲜菠菜叶 焯水,沥干切末约(60克)
    150 克
  • 生抽
    1 汤匙
  • 虾仁 开背,去肠泥
    100 克
  • 麻油
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11.9 g
Kalorie 571.7 kJ / 136.7 kcal
Tuk 8.4 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 2.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...