Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merengue francés
- 250 g de azúcar refinada
- 6 piezas de claras de huevo
- 1 cdita de cremor tártaro
Batido de rompope
- 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 6 piezas de yemas de huevo
- 260 g de harina
- 5 g de polvo para hornear
- 240 g de rompope, de buena calidad
- 5 g de saborizante de rompope (volitelně)
Crema batida de rompope
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de crema batida, tipo chantilly
- 1 cda de saborizante de rompope
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2241 kJ / 534 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 106 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Pay de queso
6h
Pastel Texano
1h 30min
Delicia de fresa
1h 30min
Pastel de tres leches con rompope
2 Std.
Pastel de invierno decorativo
3h 25min
Pastel de tres leches
3 Std.
Rollo de guayaba
2 Std. 30 Min
Pastel de tres leches con rompope
2 Std.
Kasutera (Castella) Panqué de miel
1h 45min
Pastel de cajeta
1 Std. 10 Min
Rompope
1h 30min