Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merengue francés
- 250 g de azúcar refinada
- 6 piezas de claras de huevo
- 1 cdita de cremor tártaro
Batido de rompope
- 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 6 piezas de yemas de huevo
- 260 g de harina
- 5 g de polvo para hornear
- 240 g de rompope, de buena calidad
- 5 g de saborizante de rompope (volitelně)
Crema batida de rompope
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de crema batida, tipo chantilly
- 1 cda de saborizante de rompope
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2241 kJ / 534 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 106 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con leche
3h
Clericot
10min
Panqué de elote al Varoma
2h 20min
Scones de especias
30 min
Orejitas bañadas en chocolate
2h
Pastel imposible al vapor
2 Std. 40 Min
Donas de chocolate
50min
Pastel capuchino
2h
Pastel de elote con rompope TM6
2h
Panqué de plátano con chocolate
1h
Pasta hojaldre sin empaste
1h
Pay de limón
3h 30min