Pastel de rompope

Pastel de rompope

3.6 9 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod.
12 porciones

Suroviny

Merengue francés
  • de azúcar refinada
    250 g
  • de claras de huevo
    6 piezas
  • de cremor tártaro
    1 cdita
Batido de rompope
  • de mantequilla a temperatura ambiente
    250 g
  • de yemas de huevo
    6 piezas
  • de harina
    260 g
  • de polvo para hornear
    5 g
  • de rompope de buena calidad
    240 g
  • de saborizante de rompope (volitelně)
    5 g
Crema batida de rompope
  • de crema para batir (30-40% grasa)
    500 g
  • de crema batida tipo chantilly
    200 g
  • de saborizante de rompope
    1 cda

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 534 kcal / 2241 kJ
Protein 8 g
Tuk 35 g
Sacharidy 44 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 21 g
Sodík 106 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...