Kompatibilní verze
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Miel
- 400 g de azúcar refinada
- 200 g de agua
- 200 g de guayabas, en cuartos, sin semillas
- 1 naranja, solamente la ralladura
- 1 pieza de anís estrella
- 1 rama de canela, a la mitad
Buñuelos
- 125 g agua
- 10 g de esencia de vainilla
- 40 g de azúcar refinada
- 20 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 1 cdita de polvo para hornear
- 360 g de harina de trigo
- 1 huevo
- aceite para freír, el necesario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 714 kJ / 170 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mermelada de chabacano y jengibre
1 Std.
Adobo básico
30min
Asado de boda
25 Min
Jericallas
5h
Panqué de elote al Varoma
2 Std. 20 Min
Tamales de dulce de leche y cacahuate
2h
Relleno de calabaza para pan de muerto
40min
Rollo de guayaba
2 Std. 30 Min
Mermelada de tejocote y vainilla
1 Std.
Mazapanes de cacahuate
35min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 Std. 30 Min
Atole de guayaba
40min