Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sablée
- 25 g de azúcar refinada
- 50 g de mantequilla
- 95 g de harina de repostería
- 1 pieza de huevo
- 1 pizca de sal, al gusto
Frangipan
- 40 g de azúcar refinada
- 40 g de almendras fileteadas
- 60 g de mantequilla
- 15 g de leche en polvo
- 1 cdita de esencia de vainilla
- 1 pieza de huevo
- 10 g de crema
- 15 g de harina
- 100 g de peras en almíbar
- 5 g de azúcar glass
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3154 kJ / 751 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1187 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosca de manzana
50 Min
Panqué de zanahoria
1 Std.
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Masa para pay
40 Min
Rosca de naranja
1h 30min
Pasta para pay
1 Std.
Pan Griego de Pascua (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Pay de manzana casero
2 Std. 20 Min
Pay de nuez con chocolate
1 Std. 10 Min
Tarta de peras y almendra
1 Std. 20 Min
Pastel de pera
2 Std.
Strudel de manzana
1h 45min