Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Genoise de café
- 90 g de harina de trigo
- ½ cdita de polvo para hornear
- 3 huevos
- 75 g de azúcar refinada
- 1 cda de vainilla
- 1 cda de café soluble
- 1000 g de agua, para Limpiar
Jarabe ligero
- 200 g de agua
- 50 g de azúcar
-
10
g de licor de café (1 cda)
nebo 10 g de ron (brandy o whisky)
Crema de mantequilla de chocolate
- 200 g de mantequilla, en cubos
- 50 g de azúcar refinada (¼ de taza)
- 50 g de agua (¼ de taza)
- 1 huevo
- ½ cdita de vainilla
- 40 g de chocolate, derretido en microondas
- 1000 g de agua, Limpiar
Ganache de caramelo y café
- 50 g de azúcar refinada (¼ de taza)
- 10 g de granos de café enteros
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de chocolate amargo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1551.6 kJ / 370.9 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 58.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1h
Ganache de chocolate
35 Min
Betún de ganache de chocolate
12 Std.
Paletas de helado de tahini y almendras TM6
14u.
Betún de queso crema
5 Min
Fondant
15min
Pastel avellanado crispie
3ωρ.
Ganache de chocolate
45min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
15min
Pastel floral
2 Std.
Cheesecake de chocolate blanco
16h