Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 200 g Karottensaft
- 90 g Ajvar
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 125 g Risottoreis Arborio
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
-
½ - 1
TL Salz
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 20 g Butter, in Stücken
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 - 4 Oliven, schwarz, entkernt
-
1
Essiggurkerl
nebo 1 Minigurke -
10
Oliven, schwarz, entkernt
nebo 10 Würfel Feta (ca. 1 x 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 535 kJ / 128 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Geister-Pizza
1 Std. 45 Min
Horror Punsch
20 min
Roter Lebkuchenmann Vanille
40 Min
Kleine Erdbeer-Cheesecakes
24 Std.
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50min
Halloween "Wurstfinger"
1 Std.
Kleinhirn
30 min
Drachenblut
20 min
Marshmallows (Mäusespeck)
2 godz. 30 min
Pikante Riebelgrießtaler
2 godz. 55 min
Strawgerita
10min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40 Min