Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Rapsöl
- 500 g Blattspinat, TK, angetaut (siehe Tipp)
- 750 g Erdäpfel, festkochend, am Vortag gekocht, geschält, in mundgerechten Stücken
- 50 g Frischkäse (Doppelrahm-Fettstufe)
- 150 g Feta, in Stücken
- 1 ½ - 2 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
-
Rapsöl zum Einfetten
nebo Kokosöl - 2 Packungen Blätterteig
- 1 Ei (Größe M), verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3297 kJ / 788 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 58 g
- Nasycený tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1725 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frühlingskräuterkranz
3 Std. 30 Min
Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip
50min
Walnuss-Sauerkraut-Brownie
1 Std.
Fliegenpilz- und Schweinchen-Glücksmuffins
2 Std. 30 Min
Kürbis-Lasagne
1h 45min
Pizzablume
2h
Gemüse-Rosen-Tarte
1h 40min
Vollkorn-Osterkranz mit geräucherter Forelle und Ei
1h 45min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkraut
2 Std. 30 Min
Schnelle Salami-Pizza mit Käserand
1 Std. 50 Min
Feta-Melanzani-Aufstrich
30min
Jack-o'-lantern gefüllte Paprika
1 Std. 30 Min