Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotten
- 2 EL Estragonblätter, frisch
- 3 EL Weissweinessig
- 125 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 2 Eigelbe
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 2 Stängel Kerbel, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 769 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Munder Safranrisotto
45min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.
Risotto milanese
30min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4u. 50min
Currysauce
10 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Café-de-Paris
30min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4h 15min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min