
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotten
- 2 EL Estragonblätter, frisch
- 3 EL Weissweinessig
- 125 g Butter in Stücken (2 cm)
- 2 Eigelbe
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen nach Belieben
- 2 Stängel Kerbel, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 187 kcal / 769 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto milanese
30min
Erdbeersorbet mit Basilikum-Schaum
5hod.
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4hod. 50min
Vitello tonnato
25hod. 30min
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14hod.
Sauce Hollandaise
15min
Panna cotta
6hod. 15min
Bündner Capuns
35min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1hod.
Munder Safranrisotto
45min
Rosmarin Focaccia
2hod. 30min