Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 EL Estragonblätter, frisch
- 50 g Schalotten
- 3 EL Weissweinessig
- 2 Eigelbe
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 125 g Butter, in Stücken
- 2 Stängel Kerbel, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 769 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto milanese
30min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Sauce Hollandaise
15min
Basler Mehlsuppe
1 Std. 10 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4sa 40 dk
Schinkenmousse
10 Min
Pastateig
1h
Emmentaler Meringues
2h 15min
Knusperchips mit Guaçamole
1h