Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotten
- 2 EL Estragonblätter, frisch
- 3 EL Weissweinessig
- 125 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 2 Eigelbe
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 2 Stängel Kerbel, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 769 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Café-de-Paris
30 min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Currysauce
10 Min
Risotto
30 min
Sauce Hollandaise
15min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Tessiner Polenta
45min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1u.
Risotto milanese
30 min
Munder Safranrisotto
45min