Sauce béarnaise

Sauce béarnaise

4.0 43 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Schalotten
    50 g
  • Estragonblätter, frisch
    2 EL
  • Weissweinessig
    3 EL
  • Butter in Stücken (2 cm)
    125 g
  • Eigelbe
    2
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen nach Belieben
    1 Prise
  • Kerbel, frisch
    2 Stängel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 2 g
Kalorie 769 kJ / 187 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...