Zařízení & příslušenství
Sauce béarnaise
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 Portionen
Suroviny
-
Schalotten50 g
-
Estragonblätter, frisch2 EL
-
Weissweinessig3 EL
-
Butter in Stücken (2 cm)125 g
-
Eigelbe2
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen nach Belieben1 Prise
-
Kerbel, frisch2 Stängel
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
2 g
Kalorie
769 kJ /
187 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eifach. Sälber. Gmacht.
203 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Risotto milanese
30min.
Café-de-Paris
30min.
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4hod. 50min.
Pannacotta mit Mango-Coulis
4hod. 15min.
Vitello tonnato
25hod. 30min.
Sauce Hollandaise
15min.
Currysauce
10min.
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min.
Senfsauce
5min.
Knusperchips mit Guaçamole
1hod.
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1hod.
Munder Safranrisotto
45min.