Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Rüebli, geschält, in Stücken (3 cm)
- 100 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 400 g Wasser
- 300 g Weisswein (z. B. Chasselas)
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 100 g Saucen-Halbrahm
- 2 Eigelbe
- 1 Prise Paprika
- 1 Prise Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- ½ Bund Schnittlauch (10 g), in Ringen
- 1 Blätterteig, ausgewallt (25 cm x 42 cm)
- 1 Ei, verklopft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1976 kJ / 473 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Thonmousse
5 Min
Toblerone®-Mousse
3u. 10min
Süssmostcreme
4 godz. 15 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Eier-Tatar
35 min
Sauce béarnaise
20min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min
Vanilleglace
12h
Emmentaler Meringues
2 Std. 15 Min
Basler Mehlsuppe
1h 10 min
Peperonicremesuppe
20min