Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Rüebli, geschält, in Stücken (3 cm)
- 100 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 400 g Wasser
- 300 g Weisswein (z. B. Chasselas)
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 100 g Saucen-Halbrahm
- 2 Eigelbe
- 1 Prise Paprika
- 1 Prise Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- ½ Bund Schnittlauch (10 g), in Ringen
- 1 Blätterteig, ausgewallt (25 cm x 42 cm)
- 1 Ei, verklopft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1976 kJ / 473 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peperonicremesuppe
20 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Risotto milanese
30 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Thonmousse
5min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min
Süssmostcreme
4h 15min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
Toblerone®-Mousse
3h 10min