
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Rüebli geschält, in Stücken (3 cm)
- 100 g Lauch in Stücken (3 cm)
- 400 g Wasser
- 300 g Weisswein (z. B. Chasselas)
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 100 g Saucen-Halbrahm
- 2 Eigelbe
- 1 Prise Paprika
- 1 Prise Salz nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer nach Belieben
- ½ Bund Schnittlauch (10 g), in Ringen
- 1 Blätterteig ausgewallt (25 cm x 42 cm)
- 1 Ei verklopft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 473 kcal / 1976 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto milanese
30min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4hod. 50min
Sauce béarnaise
20min
Peperonicremesuppe
20min
Knöpfli
50min
Älpler Magronen
45min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Basler Mehlsuppe
1hod. 10min
Chügelipastetli
30min
Süssmostcreme
4hod. 15min
Fondue moitié-moitié
20min
Toblerone®-Mousse
3hod. 10min