Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Milch
-
20
g frische Hefe (½ Würfel), zerkrümelt
nebo 2 TL Trockenhefe (8 g) - 350 g Weissmehl, etwas mehr zum Bestäuben
- 4 Eier
- 60 - 100 g Zucker
- 1 TL Salz
- 170 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt, zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
Salz-Karamell-Toffees
1h 45 min
Bündner Gerstensuppe
1h 15min
Mayonnaise
5min
Brioche
1óra 50p
Brownies
45min
Löffelbiskuits
40min
Schoggi-Madeleines
30min
Crêpeteig
1h 15min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2h 15min
Sandwichbrot
3 godz.
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min