Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Milch
-
20
g frische Hefe (½ Würfel), zerkrümelt
nebo 2 TL Trockenhefe (8 g) - 350 g Weissmehl, etwas mehr zum Bestäuben
- 4 Eier
- 60 - 100 g Zucker
- 1 TL Salz
- 170 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt, zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Birnen-Safran Kompott
3h 30min
Boeuf Bourguignon
2h
Tarte Tatin
1 Std. 15 Min
Karamell-Bonbons
2h
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2 godz. 30 min
Tirggel
48 godz. 45 min
Brownies
45min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Rahm-Griesspudding
20min