Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baiser
- 240 g Zucker
- 1 geh. EL Speisestärke
- 5 Eiweiß, Zimmertemperatur
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Rhabarber, in Stücken (2 cm)
- 100 g Wasser
- 50 g Zucker
- 2 Pck. Tortenguss, weiß
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Mascarpone
- 125 g Himbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1078 kJ / 257 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10 Min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1 Std. 20 Min
Schokoladen-Macarons
26 Std.
Zitronen-Baiser-Kuchen
3 Std.
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2h 10min
Eiweiss-Spritzglasur
10 Min
Macarons
3 Std.
Baisergeister
4h
Himbeer-Baiser-Rolle
1 Std.
Macarons mit weißer Himbeer-Ganache
2 Std. 30 Min
Eclairs
2 Std. 30 Min
Pavlova mit gemischten Beeren
5 Std. 30 Min