
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baiser
- 240 g Zucker
- 1 geh. EL Speisestärke
- 5 Eiweiß Zimmertemperatur
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Rhabarber in Stücken (2 cm)
- 100 g Wasser
- 50 g Zucker
- 2 Pck. Tortenguss, weiß
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Mascarpone
- 125 g Himbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 257 kcal / 1078 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weiße Schokoladen-Pistazien-Torte
9h
Festtags-Pavlova
3h 30min
Trifle mit Karamellcreme
3h 30min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1h 20min
Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell
2h 30min
Baisergeister
4h
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10min
Eiweiss-Spritzglasur
10min
Eclairs mit Blaubeerfüllung
2h 30min
Zitronen-Poke-Cake
2h 45min
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2h 10min
Pavlova mit gemischten Beeren
5h 30min