Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baiser
- 190 g Zucker
- 1 geh. EL Speisestärke
- 5 Eiweiß, Zimmertemperatur
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
Topping
- 50 g Wasser
- 1 EL Speisestärke
- 400 g Äpfel, geschält, in mundgerechten Stücken
- 200 g Apfelsaft
- 20 g Zucker
- 2 Orangen, filetiert (ca. 220 g)
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 83 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavlova mit gemischten Beeren
5 Std. 30 Min
Amarenakirsch-Brownies
1 Std.
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
3 Std.
Asiatische Pflaumensauce
25 min
Frittata italiana
20min
Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
2 Std. 25 Min
Rugelach mit Pistazienhalva
3 Std. 20 Min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8h
Panettone mit Schokostückchen
4h 30 min
Zitronen-Baiser-Tarte
2u. 30min
Pavlova-Küsse
1u. 40min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1 Std. 20 Min