
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baiser
- 190 g Zucker
- 1 geh. EL Speisestärke
- 5 Eiweiß Zimmertemperatur
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
Topping
- 50 g Wasser
- 1 EL Speisestärke
- 400 g Äpfel geschält, in mundgerechten Stücken
- 200 g Apfelsaft
- 20 g Zucker
- 2 Orangen filetiert (ca. 220 g)
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 412 kcal / 1723 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 60 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 83 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basilikumeis
10hod. 30min
Crème Pâtissière
15min
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
3hod.
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1hod. 20min
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2hod.
Baisergeister
4hod.
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10min
Pavlova-Küsse
1hod. 40min
Éclairs
4hod.
Kirsch-Clafoutis
30min
Karamellsauce
8hod.
Macarons mit weißer Himbeer-Ganache
2hod. 30min