Zařízení & příslušenství
Malinový dacquoise
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 porcí
Suroviny
Dacquoise
-
170 gramů krupicového cukru
-
20 gramů hladké mouky
-
90 gramů mletých mandlí
-
100 gramů bílků z cca 3 velkých vajec
Crème pâtissière
-
1 vanilkový lusk pouze vyškrábnutá semínka
-
3 žloutky z velkých vajec
-
250 gramů mléka
-
30 gramů kukuřičného škrobu
-
70 gramů krupicového cukru
-
250 gramů smetany ke šlehání 40 % tuku, vychlazené
-
500 gramů malin malých
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8.3 g
Kalorie
1790 kJ /
428 kcal
Tuk
25 g
Sacharidy
42.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Letní bobule
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28hod. 15min.
RAW kokosoví šneci
12hod. 20min.
Máslové prkénko s citrónem
10min.
Falafel
1hod.
Panellets
11hod. 20min.
Tiramisu (bez laktózy)
12hod. 40min.
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
1hod. 40min.
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min.
Triple RAW Tiramisu
4hod. 30min.
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2hod.
Mandlové sušenky
35min.
Čokoládové Digestives
1hod. 10min.