Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto:
- 1 kostka čerstvého droždí, (42 gramů)
- 110 gramů cukru, krupice
- 250 gramů mléka
- 500 gramů polohrubé mouky
- 100 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 2 žloutky
- 1 špetka soli
Náplň a dokončení:
- 100 gramů máku
- 450 gramů červené řepy, očistěné, na kousky
- 75 gramů vody
- 1 polévková lžíce cukru, krupice
- 2 čajové lžičky rumu
- 25 gramů másla
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1434 kJ / 342 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55 Min
Koláč s dýní a sušenou šunkou
2h 5min
Jablečné knedlíky
30min
Puding z čerstvých jahod
2óra 15p
Bezvaječné těstoviny
1h 35min
Levandulové sušenky
3h 55min
Červená smetanová čočka
15 Min
Gratinovaný květák
55 Min
Dýňové karbanátky se špaldou
1h 40min
Velikonoční ovečka s mákem a povidly
2óra 15p
Kynutá bábovka s polevou
2óra 50p
Dýňové bulky
2óra 15p