Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto:
- 1 kostka čerstvého droždí, (42 gramů)
- 110 gramů cukru, krupice
- 250 gramů mléka
- 500 gramů polohrubé mouky
- 100 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 2 žloutky
- 1 špetka soli
Náplň a dokončení:
- 100 gramů máku
- 450 gramů červené řepy, očistěné, na kousky
- 75 gramů vody
- 1 polévková lžíce cukru, krupice
- 2 čajové lžičky rumu
- 25 gramů másla
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1434 kJ / 342 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňové bulky
2 godz. 15 min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1hod.
Bramborový salát s červenou řepou
40min
Karobovo-švestková pomazánka
30 min
Rajčatový džem
50 Min
Jablková dobrota se slaným karamelem
45min
Pórkový dort (Porreetorte)
1 godz. 30 min
Koláč s dýní a mletým masem
1 Std. 45 Min
Jablečné knedlíky
30 min
Kořeněný dýňový džem
40min
Mandlové sušenky
35min
Mug cake s jablky a rozinkami
25min