Folar de Páscoa com recheio de avelãs

Folar de Páscoa com recheio de avelãs

4.7 9 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
8 doses

Suroviny

  • avelã
    150 g
  • açúcar baunilhado (1 saqueta)
    8 g
  • natas
    200 g
  • açúcar
    250 g
  • limão (casca, só a parte amarela)
    ½
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    100 g
  • leite
    130 g
  • fermento de padeiro fresco
    40 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    470 g
  • ovos
    4
  • Sal q.b.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 94.1 mg
Protein 16.1 g
Kalorie 2897.1 kJ / 692.4 kcal
Tuk 35 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 14.3 g
Sacharidy 82.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...