
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g avelã
- 8 g açúcar baunilhado (1 saqueta)
- 200 g natas
- 250 g açúcar
- ½ limão (casca, só a parte amarela)
- 100 g manteiga mais q.b. p/ untar
- 130 g leite
- 40 g fermento de padeiro fresco
- 470 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 4 ovos
- Sal q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 692.4 kcal / 2897.1 kJ
- Protein
- 16.1 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 82.1 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Nasycený tuk
- 14.3 g
- Sodík
- 94.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bombons de chocolate com recheio de framboesa
1hod.
Casa de gengibre (massa de bolo)
1hod. 30min
Magia em sua casa - Rolo de carne
1hod. 50min
Bolo de maçã húmido - TM6
2hod.
Tarte de amêndoa
1hod. 30min
Broas de erva doce
1hod. 5min
Pudim de bolo-rei
1hod.
Folar doce
2hod.
Miniquiches com base de fiambre
35min
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3hod. 40min
Torta de café
45min
Bolachas de quase tudo
50min