Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel
- 150 g de harina sin gluten (p. ej. Bobs Red Mill®)
- 2 cditas de polvo para hornear
- ¼ cdita de bicarbonato de sodio
-
150
g de almendras
nebo 150 g de almendras fileteadas - 50 g de aceite vegetal
-
200
g de leche de almendras sin azúcar
nebo 200 g de leche vegetal de su preferencia - 5 g de jugo de limón recién exprimido (aprox. ½ pieza)
-
90
g de miel de abeja
nebo 90 g de miel de maple, pura - 1 cdita de vainilla
Betún
- 100 g de nuez de la india natural y sin sal, remojadas en agua
-
45
g de miel de abeja
nebo 45 g de miel de maple, pura -
60 - 90
g de leche de almendras sin azúcar
nebo 60 - 90 g de leche vegetal de su preferencia - 1 cdita de vainilla
- 100 - 150 g de fruta de temporada, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 955 kJ / 227 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 143 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hot cakes veganos
20 min
Pan vegano de plátano
1 Std.
Pastel Persa de zanahoria y coco
2h 20 min
Hamburguesa de quinoa roja
40 Min
Pan vegano de caja
1 Std. 20 Min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1 Std. 30 Min
Cheesecake vegano de cereza
5h
Pay de frambuesas vegano y sin gluten
3h
Hot-cakes veganos
20 min
Galletas veganas de chocolate
30 min
Waffles veganos con salsa de chocolate
30 min
Crema de avellanas (vegana y sin gluten)
10min