Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de Jitomate
- 150 g de cebolla blanca, en mitades
- 10 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite vegetal
- 1200 g de jitomates, en trozos
- 1 cdita de azúcar
- ½ cdita de sal
Albóndigas de res
- 6 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo, pelado
- 400 g de carne molida de res
- 50 g de pan molido
- 2 huevos
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- aceite de oliva, para engrasar
- 500 g de agua
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1741.5 kJ / 416.2 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 28.2 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 666.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espaguetti con albóndigas
55min
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1 godz.
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40 min
Puchero
1h 40min
Puré de papa
50min
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3h
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Pasta con albóndigas de carne
1h 30min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15min
Albóndigas al vapor (500 g)
30 min
Estofado de cerdo al oporto y puré de coliflor TM6
3 Std. 30 Min
Hamburguesas
40min