Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de Jitomate
- 150 g de cebolla blanca, en mitades
- 10 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite vegetal
- 1200 g de jitomates, en trozos
- 1 cdita de azúcar
- ½ cdita de sal
Albóndigas de res
- 6 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo, pelado
- 400 g de carne molida de res
- 50 g de pan molido
- 2 huevos
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- aceite de oliva, para engrasar
- 500 g de agua
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1741.5 kJ / 416.2 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 28.2 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 666.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 Min
Salsa boloñesa
35 Min
Hamburguesas
40min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1h 15min
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1h
Pescado empapelado con puré de calabaza
45min
Espaguetti con albóndigas
55min
Camarones en salsa de pimientos
25min
Albóndigas al vapor (1100 g)
35 Min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min
Carne de res a la jardinera
40min
Albóndigas de pollo en jitomate con espagueti
1h