Caramel Parfait
TM6

Caramel Parfait

4.3 (3 hodnocení)

Suroviny

Caramel Sauce

  • 250 g granulated sugar
    nebo Demerara sugar
  • 200 g double cream
  • 1030 g water
  • 30 g unsalted butter, cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
  • 1 tsp lemon juice (see tip)
  • 15 g vinegar

Parfait and Assembly

  • 80 g roasted peanuts, salted
  • 500 g double cream
  • 5 egg yolks, from medium eggs

Nutriční hodnoty
na 1 slice
Kalorie
1801 kJ / 430 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
28 g
Tuk
33 g
Vláknina
0.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty