Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gianduja Cake
- 200 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g blanched hazelnuts
- 80 g cornflakes, gluten free
- 200 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- ½ tsp fine sea salt
- 6 large eggs, separated
- 200 g caster sugar
- 4 Tbsp almond liqueur
Ganache
- 300 g double cream
- 200 g hazelnut chocolate spread
- 160 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 40 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 3219.7 kJ / 769.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 58.5 g
- Nasycený tuk
- 30.6 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 340.5 mg
Alternativní recepty
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Keine Bewertungen
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Semolina Dumplings
1 Std. 40 Min
Orange Chiffon Cake
1 Std. 15 Min
Almond and Seed Crackers
45 Min
Gluten-free Blondies
1h 20min
Hokkaido Cupcakes
45 Min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12u. 55min
Gluten-free Sacher Torte
3 Std. 20 Min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Crêpes Suzette
35min