Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 100 g Dinkelkörner
- 150 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 150 g Gouda, in Stücken
- 450 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 250 g Wasser
- 40 g Öl
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 2 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Pck. Blätterteig aus dem Kühlregal (275 g), z. B. von Henglein
Lauge und Fertigstellung
- 1000 g Wasser
- 40 g Natron
- Sesam zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 742 kJ / 177 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kleiner Laugenkranz
2 Std. 10 Min
Frühstückskipferl
17h 15min
Laugenbrezeln
1 godz. 15 min
Dinkelsemmerl
14h 30min
Körner-Bagels
2 godz.
Laugenecken
3h
Laugenbrötchen mit Sesam
24h
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 Std.
Laugenbrezeln
1 godz. 15 min
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2 godz. 30 min
Sandwichtoast
18 Std.
Käse-Salami-Twister
1h 50min