Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- 120 g di tuorli
- 1 pizzico di sale
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 stecca di vaniglia, incisa per il senso della lunghezza
- zucchero di canna q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1305.4 kJ / 312 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 25.8 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 128.6 g
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
New York cheesecake
6h 30 min
Moqueca
1 Std. 20 Min
Galette rustica alle ciliegie
2 Std.
Fudge cake
5h
Crema catalana
40 Min
Creme brulé al cioccolato bianco e limone
40 Min
Crème brûlée portoghese
30 min
Brownies al caramello
2 Std.
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 min