Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di pasta frolla come da ricetta base
- 150 g di mandorle tostate
- 150 g di zucchero
- 150 g di burro a pezzi + q.b.
- 2 uova
- 50 g farina + q.b.
-
1
cucchiaino zucchero vanigliato fatto in casa
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 250 g di confettura di albicocche (o gusto a piacere)
- 40 g di mandorle affettate a lamelle, tostate (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fette
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Tuk
- 34.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Torta di carote argoviese
2h
Burro
40min
Panna cotta
6h 15 min
Biscotti di linz
3h 15min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Crostata al Vin cuit
Žádné hodnocení
Torta di pere e vino Porto al vapore
Žádné hodnocení
Crème brûlée al cioccolato
Žádné hodnocení
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3 Std. 10 Min
Torta di noci engadinese
1 Std. 15 Min