
Zařízení & příslušenství
Pan Brioche
Příprava 20min
Celkový 5hod.
16 fette
Suroviny
-
di latte20 g
-
di lievito di birra fresco sbriciolato20 g
-
farina per pane + q.b.350 g
-
uova4
-
di zucchero60 - 100 g
-
di sale1 cucchiaino raso
-
di burro a pezzi + q.b.170 g
-
tuorlo d'uovo leggermente sbattuto per spennellare1
Nutriční hodnoty na 1 fetta
Kalorie
200 kcal /
836 kJ
Protein
5 g
Tuk
11 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Le mie ricette con thermomix
198 recept
Švýcarsko
Švýcarsko