Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 300 g de viande de bœuf hachée, maigre
- 300 g de viande de porc hachée, maigre
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 - 2 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 3 gousses d'ail, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons jaunes, coupés en quartiers
- 50 g de vin rouge
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 50 g de concentré de tomate
- 5 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 8479 kJ / 2026 kcal
- Protein
- 144 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 138 g
- Nasycený tuk
- 58 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 2798 mg
Alternativní recepty
Boulettes de viande, pommes de terre et poivrons à la sauce tomate
45 Min
Sauce bolognaise XXL
50min
Sauce tomate
40 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Mayonnaise
5 min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Macaroni sauce tomate et boulettes de viande
45 Min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4h 45min
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
L'incontournable sauce bolognaise
50min
Poulet aux poivrons
55min