Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 300 g de viande de bœuf hachée, maigre
- 300 g de viande de porc hachée, maigre
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 - 2 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 3 gousses d'ail, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons jaunes, coupés en quartiers
- 50 g de vin rouge
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 50 g de concentré de tomate
- 5 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 8479 kJ / 2026 kcal
- Protein
- 144 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 138 g
- Nasycený tuk
- 58 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 2798 mg
Alternativní recepty
Purée de pomme de terre
50 min.
Boulettes de viande, pommes de terre et poivrons à la sauce tomate
45 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Boulettes de viande et riz au chou-fleur, sauce curry
1u. 5min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Cuisson du riz basmati
35 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Sauce tomate
40 Min
Caramel de base
25 min.
La daube niçoise cuisson lente
13hod. 20min