Burger au porc effiloché

Burger au porc effiloché

4.2 139 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 20min.
6 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon coupé en deux et émincé (1 cm)
  • 1 gousse d'ail légèrement écrasée
  • 500 g de sauce barbecue
  • 200 g de boisson au cola
  • ½ c. à café de sel fumé
  • 400 g de fond de bœuf reconstitué (400 g d'eau et 1 cube de bouillon de bœuf)
  • 1 brin de romarin frais
  • 800 g d'échine de porc, désossée en un seul morceau
  • 150 g d'eau
  • 6 pains à burger
  • 12 feuilles de laitue iceberg
  • 120 g de ketchup

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 33 g
Kalorie 1975 kJ / 472 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...