Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron

Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron

4.0 19 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
6 portions

Suroviny

  • 20 g de beurre et un peu pour le moule
  • 120 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 100 g de sucre en poudre
  • 2 citron jaune non traité
  • 65 g d'huile de tournesol
  • 9 - 13 œufs
  • 50 g d'amandes en poudre
  • 5 g de levure chimique
  • 60 g d'oignon coupé en deux
  • 500 g de petits pois frais
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon
  • 80 g de fromage frais
  • 10 feuilles de basilic frais

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 609.5 mg
Protein 37.3 g
Kalorie 3123.5 kJ / 747.8 kcal
Tuk 39 g
Vláknina 20.8 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sacharidy 51.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...