Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baguette<br>
- 185 g de arroz
- 130 g de fécula de maíz
- 60 g de harina sin gluten
- 70 g de almidón de tapioca
- 20 g de goma xantana
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 5 g de ajo en polvo, o al gusto
- 5 g de albahaca seca
- 10 g de azúcar refinada
- 15 g de levadura seca instantánea
- 125 g de agua
- 4 huevos
- 50 g leche de almendras
Barniz de huevo
- 1 huevo
- 1 pizca sal, o al gusto
- 1 pizca azúcar
- 1 cda de semillas de chía
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2324 kJ / 553 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 653 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pasta fresca sin gluten
45 Min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza sin gluten
1h
Scones sin gluten
30min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min