Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baguette<br>
- 185 g de arroz
- 130 g de fécula de maíz
- 60 g de harina sin gluten
- 70 g de almidón de tapioca
- 20 g de goma xantana
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 5 g de ajo en polvo, o al gusto
- 5 g de albahaca seca
- 10 g de azúcar refinada
- 15 g de levadura seca instantánea
- 125 g de agua
- 4 huevos
- 50 g leche de almendras
Barniz de huevo
- 1 huevo
- 1 pizca sal, o al gusto
- 1 pizca azúcar
- 1 cda de semillas de chía
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2324 kJ / 553 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 653 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leche de almendras
12h
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Leche de coco
10min
Pan sin gluten
1h 40min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Baguette sin gluten
2 godz.
Dulce de leche sin lácteos
20min
Tarta de toronja sin gluten
3 godz. 15 min
Queso crema de almendras
20min
Pan alemán sin gluten
3h
Pizza sin gluten
1 godz.
Base para pay sin gluten
15min