Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite de oliva, para engrasar
- 410 g agua
-
5
g de levadura seca instantánea (ver tip)
nebo 10 g de levadura fresca - 15 g azúcar
- 300 g harina de pan
- 35 g aceite de oliva
- 40 g aceituna negra deshuesada
- 1 cdita sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 6263 kJ / 1496 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 232 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 11.8 g
- Sodík
- 2404 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Mermelada de chabacano y jengibre
1 Std.
Tartas de nuez
1 Std.
Pan de aceitunas
2h
Pan artesanal TM6
5h
Hogaza de vino tinto
15h 30min
Masa sablé
10 Min
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 Std. 50 Min
Tarta de peras y almendra
1 Std. 20 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1 Std.